Verjaardag 1

Indonesië, Denpasar

Vandaag hebben wij wat te vieren, reisgenote Els is jarig.
Zij wil er niet al teveel van weten, maar het zijn nu eenmaal momenten waar je door jouw omgeving aan wordt herinnert.
Wij gaan gezellig koffiedrinken bij Luthus, koffie vergezeld door een gebakje. Eea wordt in dank verorberd.

Hadden wij op Java alle dagen mooi weer, dit patroon heeft zich vooralsnog voortgezet in Sanur. Gelukkig staat er een landwindje want anders is het niet te harden. Nog beter is een koelere zeewind.

Wij blijven zoals te doen gebruikelijk, de meeste tijd in de schaduw zitten want anders gaat het niet goed en kan het in je bol slaan.
Wederom zie ik hier iemand lopen die bij Bodegraven de verkeerde afslag heeft genomen.
In vaste tred haast zij zich, voorzien van een paar ski-stokken langs de terassen. Dit schijnt een vorm van Nordic Walking te moeten zijn.
In mijn ergste nachtmerries zou ik niet met die stokken willen lopen, past hier helemaal niet, geen sneeuw te zien.
Nee, wij doen al drie weken aan Tropical Walking, oftewel slenteren. Dat is in deze temperaturen wel nodig, energie besparing heet dat.

De waterproblemen die zich gisteren de gehele dag op een deel van het complex voordeden, zijn inmiddels verholpen. Ergens was er lekkage in een hoofdleiding waardoor er nauwelijks of helemaal geen druk was. Douchen en het ter stoel gaan, is dan is moeilijke zaak. Consternatie alom en mensen moesten verhuisd worden naar andere kamers. Probleem hier is dat Balinezen niet zo erg goed communiceren en het allemaal erg lang moet duren.
Uiteindelijk zijn alle problemen in de loop van de avond verholpen en kan iedereen weer rustig slapen gaan.

Gegeten bij: Bennos
Het weer: warm, zweterig, blauw met witte wolken

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag Bea. We nemen zoals jij geen gebakje kost hier 9 Euro en koffie 5 dus we willen jullie niet op kosten jagen en het gebak ziet er ook nog niet uit ook... Thuis een koele witte wijn?? We hebben echt .medelijden met jullie dst het zo heet is... Ik Jan heb hier al een paar schoenen versleten gisteren nieuwe gekocht voor jullie is een paar teenslippers voldoende Groeten fijne dag verder .

Ellen en Jan 2019-02-05 09:50:20

Bea, gefeliciteerd met je verjaardag. Ook hier in Spanje is het warm en zonnig. De nachten zijn heel koud. Dan doen de geitenwollen sokken goed dienst in bed. Fijne dag en we proosten op jullie.

Atie en Jan 2019-02-05 12:14:30

Hallo daar. Nou Bea, van harte gelukgewenst met je verjaardag hoor. Dat je nog vele jaren samen met Leo van het goede leven mag genieten! En natuurlijk zo gezond mogelijk blijft. Ik hoop dat deze dag voor jullie een gezellige dag is met veel verjaarsvisite. Vanavond ( ik ga met de buurtjes uit eten) zal ik een toast op je uitbrengen, maar nu vast: Proost. Liefs, Truus

Truus Bechtum 2019-02-05 14:40:19

Bea van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je zal in 30 gr met een koud biertje je verjaardag moeten vieren zielig hoor. een fijne en gezellige dag samen

ria 2019-02-05 15:14:11

Bea, ben je nu 70 geworden? Het is je niet aan te zien hoor.🍷🏖😘

Atie 2019-02-05 17:36:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.