Dag 11 - van Bryce NP naar Zion NP

Verenigde Staten, Zion National Park

Dag 11 - van Bryce NP naar Zion NP
Na een goede nachtrust lieten wij Bryce voor wat het is en gingen wij richting Zion National Park.
Het beloofde een lange rit.te worden maar wij vinden dat.toeren in deze natuur niet erg.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Wat een prachtige reis, je komt ogen te kort. Ook het weer zit lekker mee. En er komt nog zoveel moois. Wel weer leuk om al die bekende plaatsen te zien. Lopen jullie nog door de Narrows ? Daar waren de waterschoenen voor nodig. Pakken jullie volgende week de trein nog van Durango naar Silverton (heen met de trein en terug met de bus) ? Kijken uit naar jullie volgende bericht.

Dick en Riek 2013-06-20 10:09:06

Het is allemaal wel heel byzonder wat er te zien is op jullie tour, geweldig om dit mee te maken. Trouwens die slee waar jullie mee rond touren ziet er niet verkeerd uit, lekker karretje. We hopen morgen weer van jullie verslag en foto's te kunnen genieten. groeten Gerda en Jaap.

Gerda en Jaap 2013-06-20 19:43:22

Wat een prachtig land toch hè en zo te zien komt er geen eind aan. Fijn dat jullie zo genieten. De hittegolf is hier alweer voorbij, morgen komt het Hollandse weer terug. Niet zo leuk, ik ga zondag met vakantie. De voorspelingen beloven niet veel goeds. Maar we blijven vrolijk hoor. Nog veel mooie dagen , zie als ik terug ben jullie belevenissen wel allemaal achter elkaar. En gezien de lengte van jullie verhalen ben ik daar dan wel een uurtje zoet mee.... Liefs van Truus

Truus 2013-06-20 20:54:01
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.