Onderweg

Nederland, Haarlemmermeer

Nadat het geluid van overkomende vliegtuigen is verstomd, wordt de geluidsoverlast naadloos overgenomen door gasten van het hotel. Tot 01.00u is het een komen en gaan van pratende, lachende en met deuren slaande mensen. Rekening houden met al slapende gasten is blijkbaar teveel gevraagd. Ook de technische dienst van het hotel deed nog een duit in het zakje door rond middernacht luid op de deur te bonzen, verkeerde deur, dank u wel.
Het is heerlijk ontbijten bij vdValk, ook al is het 06.15u. De shuttle bus gaat om 07.20u dus er is tijd genoeg om de voorlopig laatste lekkere vleeswaren tot ons te nemen.
Annie en Jaap gaan ook nog even mee met de shuttle teneinde zeker te stellen dat wij vertrekken.
Het hele ritueel van inchecken en controles duurt 45 minuten, dus dat valt mee. Els en Herman zijn inmiddels ook ten tonele verschenen, dus wij hobbelen gevieren richting gate.
Onze plaatsen zoeken in het vliegtuig en met een half uurtje vertraging vertrekken wij richting Singapore, ruim 11 uurtjes vliegen voor de boeg.
Gelukkig neemt er een kleine, dunne Aziatische man naast mij plaats. Dus geen gestoei met de beperkte arm- en beenruimte. Rochelen en spugen doet hij niet maar helaas zit hij wel constant hardop te boeren, het zal wel gaan wennen en het is te hopen dat hij dat niet in zijn slaap doet.
De dames van Singapore Airlines sloven zich weer uit om ons te verwennen. Het zijn ook nu weer mooie dames, "yoga voor de ogen" zal ik maar zeggen.
Vanwege een tijdverschil van 7 uren komen wij dinsdag in Denpasar op Bali aan.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Enthousiast reisgezelschap zo te zien 😃

Corrie 2019-01-15 09:27:46

"Yoga voor de ogen " dat is een inkopper zeg en zo ken ik je weer. Ga zo door, evt. met mooie foto's er bij en we zullen de komende weken weer kunnen lachen. Veel plezier, Riet en Evert

evert 2019-01-15 09:35:36

Geniet van jullie vakantie, we gaan de verslagen weer volgen en hopen op veel mooie foto's

Len en Peter 2019-01-15 14:02:09

Verheugen ons zeer op je leuk geschreven reisverhalen en gedeeltelijk ook onze belevenissen door jou ogen gezien,Leo! We boffen maar!

Herman en Els 2019-01-15 20:58:24

Wat weinig geslapen bij Van der Valk? Als de reis er opzit nog 6 weken heeeerlijk rusten en genieten van al dat moois!

Nel en Arij 2019-01-16 12:28:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.