Dag 2- van Tampa naar Fort Meyers Beach

Verenigde Staten, Fort Meyers Beach

Eigenlijk valt de vermoeidheid vanmorgen wel mee. Wij hebben 8 uren goed kunnen slapen en nog 2 uren gedoezeld dus als je dan niet uitgerust bent....
Toch nog niet helemaal fris gaan wij met een hotel-shuttle dienst de huurauto ophalen bij Alamo. Die blijken in het Westin hotel een bureautje te hebben staan van waaruit de verhuur wordt geregeld. Geen moeilijk gedoe en binnen een kwartier hebben wij een Toyota Camry onder de kont.
De route naar Fort Meyers Beach is weinig spectaculair, maar dat hadden wij ook niet verwacht. Geen Rocky Mountains in de buurt, alleen een paar heuvels en die worden dan nog gevormd door viaducten. Nee, dit landschap spreekt niet erg aan, vlak en nog eens vlak.
De autorit is wat langer dan verwacht en wij komen na 3 uren toeren aan bij ons apartement.
Manatee Bay Inn wordt sinds 1990 bestierd door een Duits echtpaar. Het complex van ca. 8 appartementen is enigszins gedateerd maar op het eerste gezicht erg gezellig, en niet onbelangrijk, schoon en alles wat je nodig hebt, is aanwezig.
Het is hier behoorlijk druk. Slechts 1 weg ontsluit eiland en er zijn heel veel bewoners en toeristen cq overwinteraars, waardoor er dagelijkse files ontstaan; veel eettentjes met hier en daar galmende live muziek; het is een echte badplaats met alle voor en nadelen.
Vanochtend was het lekker weer, ca 20 grC met een zonnetje, nu is het bewolkt en regent het een beetje. De weersverwachting voor de komende dagen maakt ons er niet blijer op. Hier zullen de weerprofeten er hopelijk ook wel eens fors naast zitten.
Wij slaan maar de nodige flessen geestrijk vocht in zodat wij daar nog enige troost in kunnen vinden mocht het buiten te onaangenaam worden.
Morgenochtend zullen wij heel voorzichtig de gordijnen openen.



Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Het komt vast wel goed met dat weer! Anders kunnen jullie nog altijd een rondje Outlets in plannen om de economie te steunen ;-)

Corrie 2014-01-22 08:25:18

Alvast proost ( maar misschien toch lekker weer???? ) Veel plezier in Manatee Bay. Liefs en tot later Abe en Tineke

Tineke 2014-01-22 10:34:15

Troost je maar met de gedacht dat het hier somber en nat is, En geen 20 graden. Je zult zien, morgen schijnt de zon!

Truus 2014-01-22 11:13:45

Goed idee misschien van corrie, nog een leuk outfitje scoren?

Riek 2014-01-23 12:33:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.