Airco is all we need...

Zwitserland, Monthey

Morgen verwachten we onze dappere meisjes terug na 6 dagen bergwandelen. De temperaturen swingen de pan uit. Dus...we gaan naar het shoppingcenter van Monthey. Zalige airco temperaturen . Tijd zat om de prijzen te bestuderen, want als je als Belg boodschappen doet in Zwitserland moet je je winkelkar niet onbedachtzaam vullen...
De voorraden zijn wat aangevuld, zodat Marijke niet meteen weer naar de winkel moet bij thuiskomst.

Ons zot neefke Jan heeft vandaag weer een klein exploot gedaan: een verticale km noemt dat hier...zie zijn statistieken onderaan.
Daarna volgde nog een lange afdaling!
En dat terwijl wij ons van het kastje naar de muur begeven in zijn appartement omdat we de warmte toch mijden.

Het spannendste moment van de dag beleefde ik in één van onze meegebrachte tuinstoelen. Ik lag wat languit te relaxen, toen plots : een krak...en ik lag zo ongeveer in brughouding met mijn hoofd op de grond. Gelukkig kon Chris me rechtop helpen en heb ik me niet bezeerd. De twee armleuningen hebben het na vele jaren begeven.😛

Morgen proberen we bij Chindonne wat tijd door te brengen tot we de meisjes er terugzien.
En overmorgen hebben we weer eenafspraak met Jan.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Hier ook heet, veilig binnengebleven achter de bijna volledig naar beneden rolluiken. Temperatuur van 36 graden gemeten!

Paul 2022-07-18 19:57:31

Bij ons is het een waar tentenkamp om de zon tegen te houden maar het lukt. Zijn er geen telefiriekskes om hogerop te gaan om aan de warmte te ontsnappen? Ter plaatse kan je wellicht ook volop genieten van het uitzicht he ?

Ria 2022-07-18 21:27:30
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.