Nabeschouwing

België, Ruddervoorde

De GrandTourDeManche is ongetwijfeld de zwaarste fietsreis die we maakten tot hiertoe. De laatste dag was het putten uit de diepste reserves om toch maar de eindmeet te bereiken. Maar het gevoel dat s'anderendaags overblijft ( naast de sluimerende spierpijn ) is vooral, voldoening en trots dat je hebt volgehouden ondanks de heel harde momenten die er elke dag wel ergens bij waren. Onze massa's foto's zijn een blijvende herinnering aan de ook vele momenten van pure verstomming bij het aanschouwen van zoveel natuurpracht.
Toch denken we nu om het volgend jaar iets minder zwaar te maken: een vlakker parcours of in de bergen, maar dan vanuit een centraal punt, zodat we zonder bagage kunnen fietsen.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Het was leuk om jullie reis elke dag een beetje te kunnen volgen. Het is een streek die wij goed kennen, maar het is toch net ietsje anders met de fiets. Heel mooi!

Caroline De Wulf 2015-07-25 17:03:44
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.