Laatste dag .

België, Blieberg

Toen we deze zomer hier iets noordelijker aan de Maas passeerden, hadden we niet de gelegenheid om een speciaal uitzichtplateau boven de mergelgroeve van de St Pietersberg te bezoeken.
Ik vond hier tussen alle toeristische foldertjes ook eentje hiervan. Voor onze laatste uitstap van dit verlof, vonden we een wandeling beter gezien de sterke wind. Dus besluiten we de iets langere verplaatsing naar het startpunt toch te maken om te gaan wandelen rond de mergelgroeve.
We hebben er geen spijt van. We maakten een heel afwisselende wandeling,van een goeie 10 km, kregen uitzichtpunten op plaatsen waar we deze zomer langsfietsten, en konden best spectaculaire beelden maken op het platform. Door de hevige wind voelde het ook spannend aan, het platform vibreerde lichtjes...

Ria en Hugo fietsten een plaatselijk rondje met hun e-bikes.

Bekijk mijn activiteit op Strava: https://strava.app.link/ELFN8Ti9pab

Vrijdag
Daar we nog eerst meegaan naar Boutersem op de terugweg -om de Brusselse ring te vermijden op een drukke moment- en hier nog 1 x overnachten, hadden we nog een vrije namiddag te besteden.
Het is droog met zelfs af en toe wat zon...dus plukken we nog een fietsroute rond Boutersem van routeyou.

Bekijk mijn activiteit op Strava: https://strava.app.link/8wszGEgVrab

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.