Geen papieren, geen geld, maar toch superdagje !!

België, Arbrefontaine

Gisteren nog samen naar mama en een leuk wandelingetje in de Bergelenput in Wevelgem samen met Annie . Avond afgesloten met gezellig terrasje en hapjes.
Vanmorgen was het dan autorijden richting Ardennen. Met wat motregen vertrokken, maar hoe dichter we bij onze eindbestemming kwamen, hoe zonniger het werd. De laatste halte voor we de autosnelweg zouden verlaten gaan we nog eens plassen, want we kunnen pas inchecken vanaf 16 uur in ons hotel en willen nog eerst een wandeling doen.
Plots...grote paniek...!!! Danilo stelt vast dat hij zijn portefeuille in Wevelgem heeft laten liggen...hij heeft dus geen identiteitskaart, geen rijbewijs en geen betaalkaarten noch geld!!! In zijn paniek denkt hij er eerst aan om gewoon terug te keren, maar na overleg besluiten we als "sans papiers" verder door het leven te gaan . Na een tijdje kunnen we er zelfs goed mee lachen, want de geldkwestie is snel opgelost, aangezien ik mijn bankkaarten wel mee heb, en dat we nu onmiddellijk terug rijden of binnen enkele dagen maakt geen verschil wat betreft mogelijke problemen ivm papieren...dus "don't worry, be happy" wordt ons motto van de dag.
De wandeling die het hotel ons had doorgemaild, van 3,5 uur, daar doen wij een par uur meer over, maar ze was prachtig.
In het hotel zijn we de enige gasten, en na een deugddoend douchke gaan we eten in Vielsalm op zo'n 6 km van ons hotel. Het eten is super, ik betaal met mijn bankkaarten...iedereen gelukkig 😊

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

't Ziet er daar idd sjiek uit ! Geniet er van :-)

Chris 2016-09-01 23:11:30
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.