De klimstage begint vorm te krijgen.!!

Frankrijk, Halles

We zijn alweer zo'n 72 km verder. Gisteren doorkruisten we het departement van Calais, sinds deze namiddag zitten we in de Somme. Nu op een kleine rustige camping net voor Péronne.

Deze morgen fietsten we langs een groenten en fruit kraam en deed ik inkopen om een geimproviseerde hutsepot te maken: 6 aardapeltjes, 1 sjalotje, 2 grote champignons,1 paprika en 1 courgette. Als bij wonder paste dat net in onze kookpotjes .Als finishing touch had ik nog wat gerookt vlees erbij gedaan dat al enkele dagen in onze tadsen meereisde, en een stuk lunchworst.
Het was njami echt waar !!!

De oorlogsmonumenten en graven blijven maar komen, en het doet je toch wat als je dagen fietst langs plaatsen waar zoveel jonge mensen hun leven lieten. We zijn het aan hen verplicht om nu te genieten !!!

De klimmen worden langer,maar de afdalingen gelukkig ook. Het ene doe we aan snelheden tot net geen 5/uur en het andere zoevend door het landschap aan een goeie 50/uur.

Gisteren hadden we zogezegd gratis wifi op de camping, maar niks luktte....vandaag zitten we op een camping zonder veel chichi, dus ook geen wifi. Er zou hier een McDonald zijn op enkele km, misschien moeten we dat weer eens proberen,zoals in Zweden vorige zomer!?!?

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

De hutsepot zag er superlekker uit :-))

Veerle Roelens 2014-06-07 07:08:55

Dat was hij ook

Lucienne 2014-06-08 18:22:57
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.