Het is gebeurd !!!

België, Virton

Onze hotelpatron zette ons deze morgen af in Jamoigne,want nog een wandeling van 26 km,net voor we nog naar huis rijden met de auto, vonden we wat veel.
Zoals we al meer dan eens hebben mogen ondervinden, was de afstand in het boekje ook weer niet echt correct te noemen, want mijn tablet klokte uiteindelijk af op 24 km....
Rond 16.30 zagen we mijn auto voor het eerst terug sinds een week...nooit eerder was ik zo blij om die te zien !!!
Het was zwaar, die laatste etappe. We waren het allebei gewoon "beu" aan het worden, en er waren ook niet echt bezienswaardigheden om ons wat af te leiden. We keken allebei teveel uit naar weer naar huis gaan en niet meer moeten stappen!!!!
Het is mooi geweest, maar ook vooral genoeg geweest.
Ik twijfel eraan of Compostella iets voor mij zou zijn...


https://www.youtube.com/watch?v=WqeyD94lDTk&list=UUd5gGnAWLVKwAiuUGwPSqDQ

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Het twijfelen of je het al dan niet aankunt, dat lijkt me pas uitdaging. Als je dan uiteindelijk slaagt, is de voldoening toch wel groot. En naar Santiago stap je nooit alleen.... Nu achteraf, wat denk je van je voorbereiding? Onderschat? De afstanden die je toen haalde leken me wel voldoende. Maar nu lees ik afzien, blaren en zo. Ik denk dat straks toch nog wel wat voldoening volgt.

Oswald 2014-06-28 12:42:44

OP het moment zelf is het afzien en is er niks romantisch aan,maar denk maar is aan alles wat je al meegamaakt hebt en hoe je er nu over denkt...'PAIN HEALS,GLORY LASTS FOREVER'

Frank 2014-06-28 15:54:45

Ja, vandaag, "the day after" voelt het reuze om niet meer te hoeven stappen, maar de pijn deint snel weg en wat bovendrijft is het gevoel van voldoening dat je het toch "hebt gedaan" ...dat klopt. Wat de voorbereiding betreft: Ja, de afstanden waren oké, het reliëf was misschien moeilijk te oefenen in onze streek... En ook dat reliëf zorgde voor de blaren volgens mij, de steile afdalingen hebben het hem gedaan!!! Ik zou zeker nog iets gelijkaardigs doen, maar dan liefst met maximum etappes van 20 km als het reliëf is zoals in de Gaume. Net als bij veel fietsvakanties is ook de tijdsdruk een groot onderdeel van de zwaarte. Zoals we het nu beleefden, was er weinig ruimte voor ontspanning onderweg...stappen, stappen en stappen, was de boodschap!!!

Lucienne 2014-06-28 16:38:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.