Sentier de la bio diversité.

Frankrijk, Saint Sylvesdtre de Cormeilles

Om 10.30 vertrekken we vanuit onze gite, om iets verder meteen aan een aangefuifde wandeling te beginnen. Het is droog en helemaal niet koud, dus waag ik het etop met mijn fleece-vestje te starten en een regenjasje in de rugzak.
Het werd een wandeling met diverse hindernissen, vooral te wijten aan te vochtige ondergronden ...Maar we weigerden rechtsomkeer te maken, al dachten we toch een keer dat het echt niet zou lukken zonder echt natte voeten...
Rond 15.30 bereiken we onze gite weer, na een avontuurlijke wandeling van zo 'n 14 km.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Iersi doar si, in de calvadosstreeke........ Goeie vakance. Ist ne wandelvakance? Wat is junder adres.....ziek ton ne ki up google maps éé. Wiender en ier ne wandelinge gedoan in ostende met de kerstverlichtinge? schooone, mor nu en tonne ne spetter up uzen kop......en veeele wiend. Stoan der doar ook kerstbomen me luchtjes? succes.

Seppen 2014-12-21 21:49:13

Ons adres zie je op vorig verslagje he. En ja de kerstboompjes zijn hier ook verlicht ;-) Wandelen staat zeker op het programma, maar alles kan niks moet!!! Groetjes aan heel de bende op Kerst!!!

Lucienne 2014-12-22 10:30:22
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.