Uitstap Honfleur en Trouville

Frankrijk, Honfleur

Vandaag zijn we het havenstadje Honfleur gaan bezoeken. We deden er drie wandelingetjes van op een stadsplan dat we in onze gite vonden. Een toertje door het oude stadsgedeelte, eentje tot waar de Seine in de zee uitmond, en dan een stevige klim met als beloning een mooi zicht op de Pont de Normandie en het Seine estuarium.
Na een koffietje en een "chocolat maison" langs de "vieux bassin" in Honfleur, besluiten we nog even verder te rijden met de auto richting Deauville en Trouville, om nog eens van de Kerstlichtjes te genieten.
We parkeren onze auto nabij de "Pont des Belges" in Trouville, en laveren er nog een tijdje langs de talrijke souvenirwinkeltjes. Een prachtige vismarkt valt op en dat doet ons goesting krijgen in iets uit de zee om te eten. We stappen binnen in "Le Vieux Normand", en eten er "une crêpe du pecheur".
Moe maar tevreden komen we terug in ons huisje in Cormeilles.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Jaloers!! Ik wil ook op vakantie!!! :-D

Veerle 2014-12-22 21:28:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.