Laatste dag : even de toerist uithangen.

Slovenië, Ribčev Laz

Het weer ziet er niet veelbelovend uit en onze spieren zijn toch ook niet in topconditie na onze "downhill" van gisteren . We rijden met de auto naar Radovljica een stadje iets naast Bled met een middeleeuws stadsgedeelte en daar worden we al overvallen door een onweer. We vluchten een restaurantje binnen, en na korte tijd schijnt de zon opnieuw. In Radovljica is er soort fietsknooppuntensysteem zoals bij ons, met bovendien een kleurcode voor de zwaartegraad.
https://mijnslovenie.com/sloveense-fiets-top-5/

Nog iets verder ligt het dorp Kropa, bekend voor zijn ijzersmeedwerk. Hier opnieuw zijn we net op tijd het museum binnen, net voor de zonvloed. Op de terugweg met de auto, blijft het maar met bakken uit de hemel vallen.
http://www.radolca.si/en/iron-forging-museum/

We trekken noodgedwongen terug naar ons appartement.
Morgen hebben Paul en Ingrid nog een nachtje hier in de buurt geboekt, wij in San Vigilio di Marebe (I) waar ik meer dan 40 jaar geleden leerde skieėn...ik hoop ook Chienes en omgeving terug te zien en er misschien een wandelingske te kunnen maken...maar het weer ziet er jammer genoeg niet goed uit.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Chienes ❤️

Brigitte 2017-06-29 01:59:02
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.