Naar huis, met tussenstop bij Ria en Hugo.

België, Zeebrugge

Deze morgen hadden we ontbijt besteld in "The Kitchen" op de "Pride of Bruges". Tegen 09.15 Belgische tijd kwamen we aan in Zeebrugge. Daar we nu toch stilaan naar huis verlangen,besluiten we toch weer de fiets-gps de route bepalen. Daar we in de buurt van Koolkerke komen, bellen we even Ria op om te weten of we nog kunnen langs komen. Ria en Hugo zijn thuis, en zoals steeds worden we er met open armen en lekker eten en drinken ontvangen. Het is er zo gezellig, dat we met lichte tegenzin aan onze 40 laatste kilometer beginnen...In Tielt drinken we nog iets op de markt en tegen rond 18u zijn we weer thuis.

Het is goed om weer thuis te komen na zo'n avontuur, maar de herinneringen kan er ons niemand meer afnemen. In de komende weken hoop ik de vele foto's van mij en Chris, weer in een filmke te kunnen verwerken.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Profiat met jullie prestatie

Hugo 2018-07-30 07:23:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.