Op naar "La Maison á la Campagne"

België, Dentergem

Op 't gemakske maken we ons klaar en vertrekken we naar ons "huisje op het platteland.
Daar we er normaal pas om 16.00 binnen mogen, gaan we eerst richting Durbuy om er iets te eten. Het is daar echter zo druk, dat we niet eens de auto kwijt geraken. We rijden dan maar naar Barvaux, en daar is het veel rustiger. We gaan er een croque ardennais avec crudités eten in een bakkerij. Lekker en goedkoop.
Ook al is het nog te vroeg, we gaan nu toch richting gîte, want onze gastvrouw had gemaild dat ze de deur voor ons open zou laten en rond 18.00 na haar werk, langs zou komen om te ontvangen en zo.
We bellen haar bij aankomst op en het is absoluut geen probleem dat we vroeger zijn.We vragen nog eens goed welke deur de onze is, want er zijn 3 gîtes naast elkaar in La Maison.

Bij het binnentreden ben ik heel benieuwd naar het unieke interieur dat we op de fotootjes op internet zagen. Ik val van de ene verbazing in de andere...het is gewoon schitterend. Alles is zoveel mogelijk met natuurlijke en recyclage materialen gemaakt , maar wel met alle moderne comfort.
Als we uitgekeken zijn op ons vakantieverblijf, besluiten we nog een kort wandelingske te doen in de nabije omgeving. Het wordt een toerke van een kleine 3 km.
Het wordt stilaan duister, dus gaan we aperitieven tot onze gastvrouw is langsgeweest, en dan eten we spaghetti met saus die ik van thuis mee had.
Morgen staat er een wandeling van zo'n 10 km op het programma die we met een aanloop van hieruit kunnen maken.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.