Nog een laatste wandeling rond Voeren.

België, Dentergem

Deze morgen was Danilo al vroeg wakker, want hij kijkt al uit naar het geplande bezoek aan een oude kennis uit Herve, op zo'n 16 km van ons hotel.
De laatste geplande wandeling doen we dus in de voormiddag. We korten ze ook een beetje in .Het weer is meteen zonnig en warm en we maken een rondwandeling via St Martens Voeren en Sint Pieters Voeren , op en neer door bos en dal, een mooie wandeling, en wonder boven wonder hebben we geen last aan de benen na onze lange tocht van gisteren.
Zoals gepland komen we ruim voor de middag terug aan de auto, en belt Danilo zijn vriend op om het adres van afspraak door te krijgen. De man heeft gereserveerd in een Italiaans restaurant , leuk .
Danilo en Leopold praten honderduit over hun beider professioneel verleden en huidige projecten.Ik probeer te volgen en geniet van hun beider enthousiasme.
Na het eten gaan we nog op bezoek naar een nieuwe fabriek die nu onder leiding staat van de man 's zoon en dochter.
https://www.meurensnatural.com/en
Sympathieke man.

Na het fabrieksbezoek volgt nog de "lijdensweg" van de terugweg naar huis, want de ring rond Brussel aan het spitsuur is met niks betet te vergelijken!

In totaal hebben we dus toch maar even een 62 km gestapt in die 4 dagen Zuid Limburg. Een echte trektocht lijkt me steeds aantrekkelijker en doenbaarder.

En nu ben ik dus weer thuis bij mijn eigen ventje.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.