Vandaag hebben we de bruidssuite in Framlingham.

Verenigd Koninkrijk, Framlingham

Ja echt waar...de eerste keer dat ik in een bruidssuite overnacht, en dan nog wel met 2 venten...hahaha. Chris en ik hebben een hemelbed en Ivan, de sukkel , een plooibedje aan ons voeten. Nu ja ik denk dat het enkel de prijs is die wat hoger is, verder zijn het niet allemaal voordelen...er staat zo'n chique badkuip op goudkleurige poten, maar je deftig douchen in zo'n ding is ook niet simpel...vooral niet zonder alles nat te maken dan.

We hadden gisteren gelijk om te stoppen in Colchester, want de km teller stond op 45 km eer we het eerste hotel langsfietsten van Ipswich...Na het stedelijke gebied komen we weer op het platteland...we vorderen goed, want we halen de 70 km vroeg in de namiddag. We zitten echter compleet op den buiten en moeten verder fietsen tot in Framlingham om hier dit hotel te vinden.

Van het meisje dat Ivan's bed kwam opmaken, komen we te weten dan Ed Sheeran van Framlingham afkomstig is, ze zat zelfs met hem op school.



liedje Castle on the Hill over het kasteel waar we langsfietsten: https://www.youtube.com/watch?v=P2Q5VZlVOro
onze rit: https://www.strava.com/activities/1086589764
ons hotel: http://www.crownframlingham.co.uk/

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

'k had toch wel een schoner bruids-nachtgewaadje verwacht zu

Ria 2017-07-16 22:57:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.