Yorkshire Dales, pro's en contra's

Verenigd Koninkrijk, Craven

Die eerste beklimming deze morgen, was zoals verwacht, irreeël, dat hoogteprofiel van op "climbybike" trok er niet op. We deden bijna een uur over 3 km. We dachten al, als dat zo voort doet, en we moeten vandaag een kleine 60 km...dan komt dat niet goed. Gelukkige waren er stukken die qua profiel doenbaar waren...maar uiteindelijk was de hele doorsteek van de Dales behoorlijk voor klimgeiten...dus veel te voet gedaan toch vandaag.

Maar, en dan komen we aan de pro's:
die mensen die zeiden dat we "in for a treat" waren qua "scenery", die wisten waarover ze het hadden. Wat een landschap! Je moet niet eens mikken om een mooie foto te nemen, het is gewoon heel de dag, in alle richtingen adembenemend mooi.
Prachtige streek om te wandelen trouwens ook.

Onze B&B Brookhouse, in Clapham en op de route gewoon, is prima in orde en we hebben net heel lekker gaan eten in de New Inn aan de andere kant van de brug. Er was zelfs " life music ".

Morgen staan er weer bijna 100 km op ons programma....hopelijk iets vlakker, maar aangezien we naar de kust rijden, zal dat wel zeker!?

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

prachtige landschappen, om jaloers op te worden !

paul gurdebeke 2018-07-20 08:34:28

Mooi. Terug via de Pennine?

Oswald 2018-07-20 10:43:19

De Pennine zou; "using only gentle gradients" 😉

Oswald 2018-07-20 10:45:47

Ja terug via de Pennines...hopelijk zijn die gradients inderdaad heel "gentle".

Lucienne 2018-07-21 08:43:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.