Prijs voor de mooiste scenery voor vandaag.

Frankrijk, Burnhaupt-le-haut

Om 08.15 mochten we ons stokbrood en croissants afhalen aan het onthaal.Helemaal klaar en opgeladen komen we er aan, we eten nog een croissantje en hop, daar gaan we weer!! We krijgen haast meteen de laatste Col angeboden op een schoteltje: de Col de Bramont. Lukt goed, maar er zit toch een venijnig steil stuk in waarna we even afstappen om op adem te komen. Boven op de top zet ik mijn helm op met actiecamera , want het belooft een mooie lange afdaling te worden....en dat is het ook: een groot aantal haarspeldbochten om te eindigen bij een stuwmeer, niet slecht toch?!
Hopelijk is het filmke een beetje geslaagd.

Na de afdaling wordt het een heel stuk vlakker en laten we de Vogezen stilaan achtet ons. De "voie verte de la vallée de la Thur " brengt ons op een autoluwe weg van dorpje naar dorpje en in Thann stoppen we even om en koffietje te drinken.
Een beetje verder zie ik een bordje Masevaux...herinneringen...aan een Poire Belle Hellène met Bibiteke ,zo'n 40 jaar geleden, ons toen aangeboden door Danilo en Annie, ik denk omdat we voor Jant(je) hadden opgepast ofzo...!? Een van de eerste keren op restaurant, en het maakte blijkbaar een enorme indruk op mij....

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

actiecamera: t wordt beter. OTG kabel test?

Oswald 2014-06-13 15:26:02

allright! Da filmke moeten we zien hé! afdaling tegen 120 per uur of iets in de regio;)! tip...beetje voor het stuwmeer toch afremmen!

Frank 2014-06-13 16:07:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.