Rust/wandel-dag in Welckenraedt.

België, Welkenraat

Het ontbijt aan de deur geleverd deze morgen was super! Daarna begon de planning van onze RUSTDAG...: na veel folders te hebben doorgenomen, besloten we eens niet op de fiets te stappen , ook niet om bij de start van een uitgestippelde wandeling in de buurt te komen. We plannen dus puur op het gevoel een wandeling via openstreetmaps...We starten aan onze woonwagen, en na 12 km staan we er terug, na een mooie wandeling. We sleurden de hele weg onze regenvesten mee , want vanaf 14u zou het kunnen regenen...maar 't is nu 16u. en nog steeds droog.
Vanavond gaan we waarschijnlijk weer iets eten op dezelfde plek het was er goed.
Het is dan toch een pizzeria geworden want deze keer volzet...Het was ook lekker.
Je ziet de gekste dingen met mondmakers in restaurants: sommigen komen gewoon binnen zonder, anderen dragen het onder de neus, nog anderen hangen het netjes aan de buggy, of houden het heel hygiënisch vast bij de elastiekjes. Voor mij is de afstandsregel dan ook de belangrijkste!!
Een compleet zorgeloos fietsverlof zal het nooit worden op dat vlak maar we doen er alles aan om het veilig te houden.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

ja, wij zijn hier ook in boutersem gaan wandelen, nu 21u30 heeft het toch wel al 10 druppels gedaan. het is hier poerdroog, veel droger dan in west vlaanderen en dit al gedurende een hele tijd. In de tuin werken is best stoffig, ons besluit / jullie kunnen dus heel gemakkelijk eens met de fiets afkomen naar hier he nu ge toch de weg kent :-)

ria 2020-07-24 21:45:07

ik wil ook wel in de lekkersraat wonen !!!!!

ria 2020-07-24 21:46:25
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.