Op zoek naar een vakantieplek voor onze auto...

Zwitserland, Aarburg

Het was reeds tegen de middag aan tegen dat we uit Riehen vertrokken. De gps meteen ingesteld op het adres van de verblijfsboerderij, die we gisteren uitpikten als mogelijkheid, op een klein uurtje autorijden. De weg erheen deed ons enerzijds watertanden, door zijn mooie landschappen, maar anderzijds huiveren, want "vlak" kon je het hier alles behalve noemen.
Bij het adres aangekomen...idylisch mooi!! Maar ... helaas, de boer zag het niet zitten om onze auto 3 weken bij hem te parkeren.Hij stuurde ons richting camping Aarburg.
Hier zijn we nu dus, en hier mogen we de auto laten staan,dat weten we al, maar er zal een prijskaartje aanhangen, en we weten nog niet welk!?
We hebben hier een klein testritje gedaan met onze fietsen, naar de plaatselijke burcht en wat inkopen gedaan voor vanavond en morgen.
Het weer blijft droog en de temperaturen zijn ook goed.

19.30
Intussen weten we waar we de auto kunnen parkeren voor drie weken, en het prijskaartje valt prima mee naar Zwitserse normen: 3 ZF

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

De foto's, hmmmm

Oswald 2014-07-14 19:57:04

Wat met de foto's???

Lucienne 2014-07-14 20:51:52
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.