Fucking hills!!

Verenigd Koninkrijk, Bridport

Deze morgen wakker geworden in de zeemist, die mottig uitviel...ook dat nog.
Als je van één ding niet kunt klagen in Engeland, dan zijn het de campings, die zijn pico bello in orde en super net. Meestal is er een winkeltje en kun je voor 's morgens broodjes en croissants bestellen.
Door het natte weer waren we weer wat later om te vertrekken. We fietsten 2 km normaal, en toen begon het te dalen dat het geen naam had...dat voorspelde niet veel goeds. We kregen inderdaad nog zo'n leuk klimmetje van 16 % om onze armspieren verder te ontwikkelen.
Tegen de middag komen we na weer een lange afdaling aan het kust stadje Seaton...we hebben welgeteld 12 km op de teller!!
We besluiten hier warm te eten, dan kunnen we vanavond eventueel in iets anders dan een camping logeren,ook als we er niet kunnen eten...broodjes en iets voor erbij hebben we nog.
Het weer kwakkelt wat aan en rond 16.00 u bellen we bij een eerste B&B aan ....fully booked!! "OK 't is nog vroeg" denken we, we vinden wel iets. Maar alles lijkt hier ofwel leeg te staan of volgeboekt. We blijven dus maar km maken, en vervloeken ondertussen "these fucking hills" naar hartenlust.
Uiteindelijk rijden we Bridport binnen en zoeken daar. We zien 2 hotels, die uiteindelijk geen hotel blijken te zijn...maar een van hen belt wel meteen naar een ander hotel iets verder op, en daar zijn we welkom!
Het is dus dikke luxe vandaag en we genieten ervan!!!...al heb ik de indruk dat ik nu ook begin te niezen en snotteren...
We zijn intussen genaderd tot op zo'n 100 km van Poole waar we een ferry terug naar Frankrijk nemen...en volgens Chris is het laatste stuk iets vlakker...ik hoop het.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

It's time to buy a e-bike, guys ???!

Luc Claeys 2015-07-21 22:31:14

Wel Luc moest ik hier wonen, zonder twijfel, maar voor bij ons is het benenwerk nog sterk genoeg!!!

Lucienne 2015-07-22 18:21:58
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.