Hoog zomer !!

Frankrijk, Verdun

Vandaag wanen we ons in Provence, zeker wat de temperaturen betreft. Enkele serieuze klimmetjes en middagtemperaturen boven de 25 graden doen ons water snel minderen, we hebben nogthans toch 5 grote drinkpullen mee....Gelukkig vinden we een fontein met lekker en fris water, want de terrasjes zijn hier weer bijzonder schaars!! Wat niet schaars is in de Argonne, zijn vossen, ik heb er zeker al 4 gezien, maar jammer genoeg nog geen kunnen fotograferen.
Op zo'n 8 km voor Verdun, stelde ons routeboekje weer een keuzemogelijkheid voor. Eentje daarvan zag eruit als een soort jaagpad langs de Maas, kon wel modderig zijn bij nat weer , stond er geschreven. Het alternatief zou een drukke asfaltweg zijn, dus kozen we uiteraard voor het jaagpad, want nat was het absoluut niet. Tja...we hadden blijkbaar weer de verkeerde keuze gemaakt...putten, zand, en plots weer door het gras!!! Eens dat euvel achter de rug, waren we bij Verdun, waar we een camping zagen. Het binnenrijden van Verdun vond ik heel zenuwslopend...ik kwam dan ook nogal "op" aan , op de camping. Na een fris watertje met "menthe glacial" was ik helemaal opgepept, temeer toen ik zag dat we op de camping konden eten en niet noch eens in het drukke verkeer op zoek moesten naar een restaurantje.
Bovendien is er gratis wifi en staat er een wasmachine, die kunnen we na en weekje wel gebruiken.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Ziet er daar superleuk uit!!!! toffe foto's. Wij verlangen ook al vol ongeduld naar de zon en vakantie!! Nog veel plezier, Sorry dat we niet op regelmatige basis reageren, ... tis hier superdruk met de toetsen he ;-)) maar so far so good :-)) groetjes en superveel plezier! enne... waar blijft mijn fotooke???? :-p

Veerle Roelens 2014-06-07 07:03:23

Ik las: Lucienne is er, Chris is er gelukkig. Ik een beetje jaloers.

oswald 2014-06-07 07:41:14

Jou fotooke staat bij een van de eerste reisverslagen dacht ik, anders later mss, nu batterij bijna plat!!!...van tablet he

Lucienne 2014-06-07 09:35:22
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.