Opnieuw droog !!!

Zwitserland, Baden

We hebben goed geslapen in ons studiootje en daarna lekker ontbeten in Hotel Linde. Het regende niet meer deze morgen maar de luchtvochtigheid was enorm en het was dan ook erg mistig de eerste uren dat we fietsten.
Na de middag begon de zon erdoor te piepen en werd het echt aangenaam. Al snel hadden we een 60 km, maar we waren nog niet moe. We kregen nochtans weer enkele serieus steile klimmetjes te verwerken, die we zelfs te voet moesten nemen...eentje was 17% over 800 m !!! Dat is dan de Mittellandroute… de vlakste van Zwitserland!!! Ze is in feite ook grotendeels vlak hoor, maar je moet toch voorbereid zijn op af en toe een piekje om te voet te doen.
Veel campings zien we hier niet en we zouden liefst weer de goedkopere versie van logeren hebben met het mooie weer. Dus bedenk ik een nieuw plan: als we nu eerst zouden gaan eten onderweg, dan kunnen we toch gerust nog een 15 km verder rijden erna om de camping te bereiken die op onze kaart staat, in Baden.
We gaan dus eten in Regensdorf en fietsen lustig verder tot na 20.00 uur. We zien echter geen camping , maar wel een jeugdherberg.
Nu rest ons nog weinig keus, dus we zitten in de jeugdherberg in Baden, voor 109 ZF ontbijt inbegrepen...toch weer duurder dus!!!
We hebben en zespersoonskamer voor de prijs van een tweepersoons gekregen, en ik moet zeggen, het is een heel verzorgde jeugdherberg, met picobello sanitair.
We pedaleerden zomaar eventjes 100 km vandaag...het zit er denkelijk in dat we morgen terug bij onze auto aankomen in Aarburg, een week vroeger dan voorzien...

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.