Van Margraten naar Teuven, een kleine 20 Km stappen

Nederland, Margraten

Het ontbijt was picobello in orde in Margraten, en tegen 09.15 zijn we al terug op stap. De auto blijft hier even staan, en onze bagage wordt gebracht naar ons tweede hotel in Teuven.
De eerste km's is het nog wat frisjes en valt er wat ochtendnevel uit de lucht. Het is de hele dag hoofdzakelijk overtrokken, maar af en toe piept de zon er even door. Het begin van de wandeling loopt via het plateau van Margraten redelijk vlak, en het stuk nabij de Gulp is bijzonder mooi. Even is er wat verwarring met het gps-spoor langs de kronkellende waterloop, maar al snel zijn we weer op het juiste pad.
Het profiel wordt wel wat grilliger naar het einde van de wandeling, maar meteen ook mooier qua landschap.
Op een bankje op een goeie 2 km van ons eindpunt, geraken we wat aan de praat met 2 Amsterdammers, en dat was blijkbaar genoeg voor mij om bij het verderstappen mijn rugzak te vergeten...Het besef komt maar na bijna een km stappen...ik steek meteen een versnelling hoger en ga terug.Gelukkig zitten die mensen er nog en mijn rugzak ook. Dat maakt natuurlijk wel dat we nog bijna 2 km extra stappen, dus hebben we vandaag al bijna 20 km gestapt, en morgen staan er normaal ook 20 op het programma...Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik die km best goed verteerde vandaag.
Vandaag is het avondeten inbegrepen in ons hotel, dus we zitten op het gemak te aperieven nu.

Update na diner:
De wereld is klein...bij ons in het hotel geraken we deze avond aan de praat met een koppel uit Beernem....na wat heen en weer gepraat komen we te weten dat ze in de vriendenkring van Jozef en Iris zitten van bij Watteeuw...ze waren zelfs bij hun feest voor hun huwelijksverjaardag onlangs.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Dat ziet er mooi uit.

Oswald 2018-06-25 18:00:58

Mooi mooi mooi !!! Mag ik de volgende keer mee? ;-)

Chris 2018-06-25 18:09:56

Alweer prachtige foto's uit een prachtige streek ...

Ria 2018-06-26 15:01:54
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.