Terug naar huis.

België, Dentergem

Normaal waren we vandaag langs geweest bij Marijke en enkele van haar vrienden, om ze eens life aan het werk te zien op de Belgische rotsformaties. Het weer beslistte er anders over...geen klimwerk, regen en wind.
Plan B voor ons was nog een wandeltocht rond Les Lacs de l'eau de l'Heure...maar aangezien ook dit plan in het water viel, waren we deze middag al weer in Wakken.
We kijken terug op een leuk weekendje Ardennen.
De eigenaar van Le Vers'aye liet ons deze morgen ook nog zijn ander verblijf Le Berc'aye zien, juist naast de deur: een gelijkaardig appartement maar gelijkvloers en uitgevende op de grote tuin van de eigenaars...de hond en de kippen komen daar soms wel eens op bezoek wist hij ons te vertellen. In dit appartement is er ook airco.
Twee zeker aan te bevelen verblijven in een prachtig wandelgebied. De prijs is iets hoger dan wat wij normaal boeken maar je hebt dan ook echt alle comfort aanwezig.

https://www.booking.com/hotel/be/le-berc-39-aye.nl.html

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.