Next and final destination on Hawaii: Oahu!

Verenigde Staten, Hawaï

Om 9u zijn we gearriveerd op Oahu (Honolulu) - het enige eiland dat we dus nog niet hadden bezocht.

We wisten dat het druk ging zijn, maar zo druk?? We hebben enkel nog maar de onderkant van het eiland gereden, en het geeft ons voorlopig helemaal geen eilandgevoel. Het voelt alsof we rondrijden op vasteland, Californie ofzo.

We logeren in Ewa Beach, wat een supergoede keuze blijkt te zijn. Allemaal prachtige nieuwbouwhuisjes in Victoriaanse stijl, echt zo'n suburban-gevoel. De afstandsbediening van de garage ligt gewoon klaar in de brievenbus en zo kunnen we meteen terecht in de tuin van onze airbnb hosts, waar ons mini-tuinhuisje ligt :)

Het is netjes, mooi ingericht en gloednieuw. Prima basis om van hieruit alles te gaan bezoeken!

We gaan eerst lunchen bij My Cafe in Kapolei, een tip van onze gastvrouw Stacey. Drukbezocht en superlekker alweer. Ik nam de panini met kip en pesto en Ives een chorizoworst met eitjes en patatjes :p

Erna wandelen we nog door een nieuwe mall vlakbij en passeren nog snel langs Walmart (hoe-kan-het-ook-anders?? ;)

We nemen een douche en willen de zonsondergang kijken aan de westkust van Oahu. De rit gaat naar het Four Seasons die een mooi terras hebben (volgens wat we konden zien op internet). Maar, wanneer we de drankmenu krijgen, worden we even niet goed! 20 euro voor een glaasje wijn?! We zijn er maar lekker tussenuit gemuisd... dat was er wat over! ;)

Het hotel ligt in een privébaai waar we nog even over het strand hebben gewandeld. Zonsondergang van daaruit bekeken, en dan zijn we een straatje verder bij Monkeypod iets lekker gaan drinken. 9 euro leek ons hier veel schappelijker ;)

We zijn doodmoe om 20u en rijden weer terug naar ons huisje. Morgen een nieuwe dag!

Heel veel liefs van ons!
Ellen en Ives

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.