Koh Samui

Thailand, Surat Thani

De wekker stond om 9u, maar we hebben hem toch maar een uurtje verder geduwd :D het is vakantie, toch??

Om 10u staan we dan eindelijk op, weer maar eens tijd voor een douche. Je plakt hier quasi meteen en er staat geen zuchtje wind. Maar we klagen niet ;)
Om half 11 nemen we ontbijt: toast, roereitje en vers fruit. Mmmmm.. wat smaakt een mango toch veel lekkerder hier! Zoeter!

Ik neem even de tijd om onder het parasolletje de blog bij te werken, maar veel foto's hebben we nog niet genomen... we moeten er nog inkomen ;)

Het is tijd voor another plonske! We plakken alweer, en de zweetdruppels staan zowaar op mijn bovenlip :D Na een uurtje zwemmen is het nu echt wel tijd voor iets meer actie. We nemen de scooter en rijden naar de Tesco (de plaatselijke GB, zeg maar ;)

In de Tesco hebben ze supergoedkope tandpasta van Sensodyne waarvan we enkele inslaan, en we kopen er ook meteen een grote bus douchegel :D We hebben net voor onze vakantie lekkere Thaise BBQ gedaan met onze vrienden, waardoor we wel heel benieuwd waren of je die ook hier kon kopen! Net zoals vorig jaar zijn we dus nu ook op zoek gegaan naar een Thaise BBQ :p

In de Tesco hadden ze een klein model, wat we dus niet gekocht hebben. Onze wok vonden we op de Laemdin Market, en daar zijn we dan ook naartoe gereden. Vorig jaar hebben we hier kei hard naar moeten zoeken en kwamen uit in het hol van Pluto! haha... Nu wisten we min of meer waar het was, en uiteindelijk ook nog redelijk snel gevonden. De locals kijken je hier toch iets meer aan van 'wat komen die hier zoeken'?? :D Ah, nen Thaise BBQ he :))

Vrijwel meteen hebben we eentje gevonden, joepie! Thaise BBQ in the pocket! :)
We rijden nu door naar het drukke Chaweng op zoek naar een juwelier - op vraag van een vriendin - jammer genoeg niet gevonden :( maar wel weer onze ogen uitgekeken daar! Ik zou toch zo NIET willen logeren in Chaweng, het lijkt wel een getransformeerd Salou/Spanje hier... druk, lawaai en stank!

Verder in Bophut, houden we halt aan de strandboulevard om iets te gaan drinken & eten bij Coco Tam's. Gezellige strandbar met zicht op zee, alleen geen zonsondergang, wat wel jammer is. De menukaart is soberder dan verwacht, dus we houden het bij wat fish fingers en grilled fish balls én uiteraard een lekker drankje: Passion fruit Mojito & Lime Mojito. De muziek is zalig en we kletsen tot in de late uurtjes... Daarna is het tijd om weer koers te zetten naar Lamai, daar waar we slapen :)

We hebben nog zin in een happy ending, dus we gaan voor onze 2e massage van de vakantie. Gelukkig is deze iets minder pijnlijk dan die van gisteren. We kiezen voor een ander salon in dezelfde straat, maar de manier van masseren is toch ook net iets anders. De dames zijn wat ouder, maar ook vaardiger en 'smossen' wat minder met de olie :p Ik val er zowaar bij in slaap...

Na een uurtje massage is het nu echt wel sleepy time ;)

See you tomorrow!

Ellen & Ives

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.