NYC - Brussel

Verenigde Staten, Dearing

Our last day in deze levendige stad, wat jammer... het gaat ook zo snel met maar enkele dagen.

We zijn al bezig met het pakken van de koffers, hebben zelfs gisteren nog eentje bijgekocht voor 19$ :p hihi… wat een luxe toch!
Vandaag gaan we lekker ontbijten in het Gramercy Café, enkele blokken verderop. Een roereitje met toast, simpel & lekker!

Ik had me vandaag verwacht aan een serieuze bui, ook te zien aan de weersverwachtingen van gisteren. Sta ik buiten in mijn jeans met laarzen en jas aan zweet zweet en rond 11u is het gewoon knalheet. We kopen allebei een zonnebril en wandelen heel Broadway af in het zonneke, zaaaaaaaaaalig! Was het de vorige dagen ook maar zo…

Natuurlijk ben ik in alle euforie, want misschien kunnen we dan toch Top of The Rock bezoeken?!
Het uitzicht vanop de Top, is buitengewoon adembenemend!! Ik had dit voor geen geld van de wereld willen missen :)


Ives heeft nu pas een mooi beeld van de stad, en dat bevestigt hij dan ook, het ziet er compleet anders uit van bovenaf.
Als je alle straten afloopt heb je eigenlijk niet meteen de idee hoe VOLgebouwd dat het hier is, en ook niet hoe HOOG de gebouwen hier wel zijn. Je schrikt ervan hoe snel dat went. Tot je hierboven staat.

Ik ben helemaal in mijn nopjes, dit was echt een supermooie afsluiter, 23 graden en dan zo’n uitzicht…

Tijd om onze onze koffers te halen! We houden een taxi aan om 4pm die ons naar Newark airport brengt.
Voor de Holland Tunnel staat een mega-file, dus hij vraagt ons om welk uur onze vlucht gaat? Half 7 antwoorden we, dus we hebben nog wel even…

Als we aankomen op de luchthaven is het 5:10 pm en we schuiven aan in de rij voor check-in. Er loop iemand te schreeuwen of er nog passagiers zijn voor Brussels?
Ik stap naar de man toe en zeg hem dat het toch nog maar 17u is?

Zegt die man met een uitgestreken gezicht "sorry, but you guys are too late" euhm… :s
Hoe kan dat nu?? Ik zeg: "it's 5pm??"

Ja, zegt hij, maar internationale vluchten moeten ingecheckt zijn 2u vantevoren, dus u bent een halfuur te laat, ik weet niet of ik hier nog iets aan kan doen, buiten dat u een nieuwe vlucht zal moeten boeken".

WATTT????

Ik denk dat ik bijna van mn stokje ging … hoe kan dit nu?? Ik vertel hem dat ik normaalgezien 3 dagen geleden al had ingechecked via hun online check-in program (thuis via pc) zowel voor de vlucht heen als terug, alleen kon ik de check-in voor terugvlucht niet afprinten, dus had ik toen online gekozen voor "pick off boarding passes at Newark kiosk".

Ik zeg hem bij deze dat het dus ergens moet klaarliggen, en dan komt het… hij tikt opnieuw om het te checken en… BINGO!!! :))

Whieuuuuwwww!!! We kunnen dan toch vertrekken! oef

Ondertussen zijn we dan ook veilig en wel thuis. Het zonnetje is ook hier aanwezig en dat doet wel deugd...

Until we meet again... NYC :)

Ellen & Ives



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.