Bangkok

Thailand, Bangkok

Ook vandaag is het een late ochtend waarbij we voor de eerste keer ontbijt nemen in het hotel (betalend). Hoewel het - vinden wij - veel te veel is... de prijs is er ook naar, maar het heeft meer weg van een all-you-can eat.

Na onze buikjes te hebben volgepropt met al dat lekkers, zoeken we onze weg naar de BTS tram die ons naar Moh Chit brengt. Vandaag is het namelijk SHOPPING day! :D Waar anders te gaan shoppen dan op de Chatuchak Market? Hier zie je nu eens letterlijk alles voorbij komen, kraampjes met smoothies, lassies, heerlijk geurende Pad Thai (zelfs in de ochtend!!)... Maar ook uitgestalde kramen met plastic zakjes en wat felgekleurde vissen erin (zo zielig!). Van fake shirts tot kokoszeepjes, van zonnebrillen tot nieuwe borden en schalen... je vindt het allemaal hier op de grootste markt van Bangkok :)

Dit is dan ook de tweede keer dat we hier de drukte en de hitte trotseren, al vonden we het beter meevallen dan vorig jaar. Je kan het een beetje vergelijken met de souks in Marakech, je loopt gegarandeerd verloren :D Ik koop enkele leuke zonnebrillen en enkele kleinigheidjes van oorbellen tot haaraccessoires... maar eigenlijk heb ik een pak minder gekocht dat vorig jaar.

Het is wel een leuk tijdverdrijf, en zo rond een uur of drie hebben we het wel gehad. We gaan nu terug naar ons hotel, spoelen al dat shopzweet van ons lijf en houden een korte siesta ;) Straks gaan we lekker eten bij Wolf's Bar.

Om 20u hadden we gereserveerd, en blij dat we dat gedaan hadden! Er was zowaar geen plek meer vrij, enkel nog aan de toog. We bestellen de famous ribs en schrikken ons rot als we de size zien??! :O Ze zijn overheerlijk en we smullen tot de saus achter onze oren plakt :p

Het was een leuke afsluiter van een alweer zalige vakantie... tijd om onze koffers weer in te pakken, want vannacht vliegen we weer richting huis!

Tot Belgie!

Ellen & Ives

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.