Clearwater - Ana Maria Beach

Verenigde Staten, Holmes Beach

We hebben gisteren nog een heel fijne avond gehad :)

Strandwandelingske, zonsondergang... héél mooi, daar wordt een mens toch even stilletjes van :)

Deze ochtend waren we rond 8u30 wakker. We arrangeren onze valiezen nog maar eens, en kijken nog snel even online waar er een grote mall is. Ives wil nog gaan shoppen want we hebben eigenlijk nog niet veel gekocht, en als we op de Keys zijn zullen er geen malls meer te bespeuren zijn.

We vinden een shopping plaza in Tampa, een hele grote, nette mall… dat valt hier echt meteen op! Ik ben nog maar 15 minuten binnen en zie meteen zo'n leuke sjieke jurk hangen, zo echt voor een gelegenheid , en gezien mijn broertje gaat trouwen in oktober, en ik toch iets moet hebben tegen dan pas ik hem meteen even aan :-p Hij zit als gegoten, maar de prijs is om niet goed van te worden, haha… na veel overwegen ben ik overstag gegaan, en weet je wat??? Aan de kassa zei de mevrouw: 'Oh you will look NICE in this dress, and it's even 50% off now! :)

Joepie! Mijn dag kan al nimeer stuk :)

Ives heeft…. véél te véél gekocht, en natuurlijk alleen in de winkels waar er stond "buy one, get one free" haha…

We komen aan op onze volgende bestemming Anna Maria Island. Zo schattig!! Allemaal van die houten Victoriaanse huisjes in alle kleurtjes die je maar bedenken kan . Onze B&B is hartstikke leuk, en wanneer ik incheck krijg ik alvast de felicitaties voor onze wedding! haha… oeps ;) She offered us a free upgrade to the poolsuite!!

We installeren ons gerief nog maar eens en doen meteen een verfrissende plons in het zwembadje… zalig! De temperatuurmeter geeft vandaag weer 35° aan, dus it's very hot again...

We gaan iets lekker eten bij The Beachhouse, héél groot terras net voor het strand, lampionnekes overal, veel volk, gezellige sfeer met John die er met zn gitaar staat te spelen… echt vakantiesfeertje :)

Ik bestel mezelf een Pasta Ana Maria, dewelke wordt geserveerd met een tomaten/basilicumsaus en scampi. Ives laat zijn ogen rollen over een viske de tilapia die gevuld is met garnalen, krab en kaas. Onze buikjes zijn tevree en samen met onze aperitiefkes genieten we van onze avond.

Slaap lekker!
Ellen

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.