Moab day 2

Verenigde Staten, Moab

We zijn toe aan gewoon eens niks doen (allez, ik toch ;-) dus we hebben eerst ontbeten met de andere gasten van de B&B.

Een heel leuk koppel ontmoet, van Salt Lake City, Jim en Shirley. Ongelooflijk, we waren amper een paar minuten aan de praat, en Jim vertelt honderduit dat hij een echte fietser is, en dat hij jaarlijks meedoet aan de 100 mile en nog wat... best indrukwekkend!

Daarna zegt hij doodleuk dat hij 80 jaar is??! Ja, het zegt genoeg, Jim is gezond bezig en sportief, die word gewoon 120 da zie je zo! :D

Ives en Jim dat klikte wel, dus in de namiddag kwam Jim een t-shirt geven aan Ives, een shirt van een bepaalde triatlon waaraan Jim jaarlijks meedoet. Wist je trouwens dat hij bij de top 10 zit in Amerika?? haha.... ni te doen! Boeiende mens :)

Voor de rest hebben we van 's morgens tot 15u aan het zwembad gezeten, en beetje gelezen, geslapen... Dan wilden we nog even de befaamd Delicate Arch zien, maar gezien we wat laat vertrokken waren, en de afstand verkeerd ingeschat hadden, vreesden we dat we de hike niet zouden halen voor de zon onder was.

We besloten dus van de Upper view te doen, aan de 'overkant' van deze arch. Het was een hike van 800 meter, dus helemaal niet zo ver.

De arch is zoooooooooo klein van hier gezien!! Maar als je degelijk inzoomt, dan zie je de mensen er onder gaan staan voor een foto, en hij is echt wel GROOT!
Hierna rijden we terug naar de B&B en schenken ons nog een wijntje in, we hadden ook kaas gekocht in de supermarkt, dus we snacken nog wat op het terras, en het is een leuke, ontspannende dag geweest!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.