Key West - Miami

Verenigde Staten, miami

geeuw, geeuw en nog eens GEEUW

Welcome to Miami!

Amai, die cocktails van gisteren… ja, we hebben het er een beetje van genomen gisteren :-p Our last day in paradise!!
We beseffen nu heel goed dat de vakantie bijna ten einde is... extra genieten dus ;)

We hebben een hele rit voor de boeg van 4u naar Miami en ik dut bijna gans de rit over de Keys in, haha… zo moe!! Ik lag er pas in om 3u vannacht en vanmorgen om 7u prikte dat toch wel :-p

Anyway, we willen liever vandaag shoppen (while we can) en morgen Miami zien. Dus we rijden nog naar Aventura Mall en nu heb ik dus een probleem: valiezen barsten uit hun voegen :-s haha…

Als we pas om 21u aankomen op de Ocean Drive, daar waar ons hotel is gelegen rijden we mee met de hustle & bustle of Miami… wat een gekte zeg… Porsches, BMW's, Dodge Chargers in limegreen met van die pimp-my-ride velgen… het is hier duidelijk zien & gezien worden.

Nog plezanter: hier mogen wij dus met 4 pinkers onze valiezen uit de wagen sleuren én alle winkelzakjes, gezien we alles morgenvroeg moeten inpakken. Zie je ons al lopen met de valiezen tussen het volgepakte terras van het hotel? haha… 't Was alleszins zeer zeker de moeite ;)

Gezien het onze 'honeymoon' is LOL kregen we van de eigenaar van het hotel een fleske champie aangeboden buiten op het terras, daar waar je à volonté people watching kan doen :-p

Eerst dus snel een doucke genomen en daarna dus wa gaan drinken op het terras, en alle mensen zie flaneren over den trottoir. Je ziet hier echt alles!! Maar wat wel opvalt zijn de stiletto's, hoe hoger hoe liever!

We zijn n beetje in de wind, Ives waagt zich namelijk nog aan 2 Lime Daiquiries na de fles champagne, dus ik heb hem nét niet naar boven moeten dragen, haha… Dat had well hilarisch geweest!! Is het normaalgezien niet andersom op n honeymoon?

Onze laatste nacht nu, en morgen leveren we de wagen binnen… ons Florida-avontuur zit er dus jammer genoeg op...

Well folks, ik ga nu afsluiten in het decadente Miami!

Thanks for following!

Ellen & Ives

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.