From LA to Vegas

Verenigde Staten, Las Vegas

Om half 11 worden we pas wakker. John en Dolores zijn zelf nog maar een halfuurtje op en de ontbijttafel staat al helemaal gevuld met lekkers :)
Stonden met zn twee in de keuken vanalles te bakken, en in feite hadden we niet echt honger met al dat eten nog van gisteren!

Maar Dolores is een echte "mama", ze schept den Ives zijn bord maar al te graag bomvol en zegt tegen hem: "you have to eat more, you are way too thin! haha :D"
We worden hier verwend en krijgen gebakken ham met roerei en gebakken petatjes en dan nog een toast met appelsauce??

Dat is een soort van gelei/appelmousse, maar veel fijner alsof het confituur is met veel kaneel in. Wel lekker eigenlijk :)
We krijgen ook koffie en ze zet er nog een bus bij, "melk, zegt ze".

Ik kijk en denk; huh? "Belgian White Chocolate Milk". Echt waar... calorieBOMMEN hier!! Allez, die kappen hier gewoon chocolade in hun koffie! :p

We praten nog wat bij deze morgen, en willen deze keer absoluut een foto met hun, want dat was er vorige keer niet van gekomen. Als we buiten gaan staan voor een foto is het SNIKHEET!! 32°C... phew.... en Dolores zegt dat de temperaturen nog zullen stijgen deze week...
Dat gaat nog wat geven :) maar we klagen niet hoor, voor ons gevoel start nu pas de vakantie, toch met dat slechte weer van vorige week.

We rijden nu richting Vegas, nog eens 280 km rijden, maar gelukkig gaan we de volgende dagen niet meer zoveel kilometers vreten.
Al moet ik zeggen, dat als je in de auto zit, dit voor mij wel een moment van "rust" is.

Onze GPS geeft aan dat we rond 20u zullen aankomen in Vegas, dus ik typ nu even het verslagje bij in de auto en dan kan ik straks lekker uitrusten op de kamer :)

Als we aankomen ben ik echt klaar om in bed te vallen, we zien dus ook buiten de receptie en de vele flikkerende lichtjes vanuit de auto niks van Vegas,
maar das niet zo erg, we hebben het 4 jaar geleden allemaal al gezien ;) Ik wil me liever nog wat sparen voor morgen, en dus bestellen we roomservice en eten op de kamer :))

En dan: slapen!!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.