Clearwater Beach

Verenigde Staten, Clearwater

Burn baby burn :)

't Zonneke komt er hier al vroeg door, en in tegenstelling tot gisteren is het iets meer open en minder bewolkt… hm…

De eigenaar van het motel heeft een tandem staan die we gratis mogen gebruiken, wat natuurlijk beter te doen is tijdens de ochtend dan na de middag wanneer de zon pal boven ons hoofd staat :s

Hahaha… als je nu denkt dat dat simpel was om samen met één fiets te rijden?? NOT!!! Maar we hebben we heel wat afgelachen en terwijl Ives den boel onder controle had (lees: voorop reed) schoot ik heel wat foto's (NO hands!! haha…) het was dus geen understatement dat co-driving heel belangrijk was, anders had ik met mijn gezicht al lang tegen de vlakte gelegen ;-)

Het is zalig zo rond te crossen op de strandweg met de wind door je haren!! ) Het strand is zo wit van kleur dat het prikt aan je ogen :-p We slaan af waar de strandweg eindigt en belanden in echte supersjieke wijken… wauw… die huizen!! NIET normaal!

Onderweg nog een pitstop gehouden voor een ijsje, njam! Ik heb zo een bevrozen ananas-ijsje getest, en mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm… zo lekker ) en Ives een bevrozen kokos ijsje, hij vond dat 'em precies zene zonnecreme aant opeten was, haha :-D

We kwamen aan de jachthaven waar je visserstochtjes kan ondernemen, jetskis huren, maar ook een vaart kan pakken met de Sea Screamer!! Woohoo :-p Wij willen wel eens meescheuren over de Golf van Mexico!! Hij zou vertrekken over een uurtje, dus we dabben snel even terug naar het motel om ne plons te doen en dan terug te keren :-p

Zot zijn doe ni zeer, verbranden wel!! En da hebben we geweten… phew… Ik voel nog gans mn gezicht prikken :)

Maar leuk was het wel!! Fantastisch zelfs! Het is buiten het seizoen, dus we zaten maar met een 7-tal mensen op zo'n supergrote speedboot :-p
Eens we de zee op waren hebben we dolfijnen gespot, eerst al spelend in groepjes, maar wanneer de boot vaart maakte vonden ze het geweldig om in de vaarsporen te springen :)

Na een uurtje op de boot, op het water, zonneke… ge kunt het al raden -> Tomat Ellen has been spotted in Clearwater, haha…
Rood wordt bruin zullen we maar denken zeker? Ives krijgt honger dus we gaan naar Britt's Laguna Grill, daar waar we gisteren ook geweest waren voor dinner.

Ives besteld n pasta met pesto en st jacobsvruchten, en ik neem een fruitschotel, ik krijg echt geen warme hap door mijn keel met dit hete weer!

We zijn er even klaar mee, en we willen de zon niet uitdagen. Dus nu - op het heetst van de dag - kruipen we even binnen in onze airco kamer, plonsen af en toe de pool in (is maar 2 stappen van onze kamer) om ons straks klaar te maken en iets te eten.

Straks gaan we nog maar eens dineren bij Britt's, daar waar het goed is kan je beter blijven toch? Besides, morgen gaat het naar de volgende badstad!!

Ellen & Ives

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.