Dag 70 Lodi rustdag

Italië, Lodi

Tegen half negen worden we heerlijk uitgerust wakker. We ontbijten met elkaar en twee kleine sterke bakkies koffie. We nemen afscheid en doen buiten de regenjassen aan want het blijkt wat te gaan regenen, als wij willen vertrekken trekt de hele lucht donkergrijs en komt het met bakken eruit. Martha zegt zullen we nog een koffie drinken en vervolgens blijven we hangen. Het stel nodigt ons uit te blijven gezien het een erg natte dag wordt. We vinden het eigenlijk ook wel best omdat we gisteren zo onwies ver hadden gelopen. Ook de kilo s op de rugge zijn we wel ff zat. Haar vader komt langs en eem later met zijn cammino foto en boeken van meerdere tochten richting Compostella Het Jacobs pad. We gaan ook kijken naar de Pilatus fitnes ruimte en doen wat oefeningen mee. Het is best interessant gebaseerd op lichaam en geest. Ze vertellen over de Griek Pilatus’ die de technieken heeft uitgedacht en ontwikkeld in een concentratiekamp tijdens 2e wereldoorlog. Later heeft hij het doorontwikkeld in de USA met een balletschool Marta en lino zijn erg gedreven en het wordt vast een succes met de vrij nieuwe Pilatus’ studio. We eten thuis nog een lekker kip en later halen we op de avond een pizza. Er komen ook nog vrienden van hun langs met een fles wijn.
De mannelijke vriend heeft een tocht gemaakt van een paar maand met een scooter in Zuid-Amerika en geeft daar nu ook lezingen over die zij ondersteund met muziek, ze is een zeer goede zangeres en componist Misschien leuk voor ons folk op Erica in de toekomst.
We hopen Marta en Lino ook weer te zien. We drinken nog een bijzondere borrel en gaan weer fijn te bed op de slaapbank. Dit was de eerste dag zonder tocht. Morgen get her er weer bij.



Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Guten Morgen, es ist sehr gut, einen Ruhetag einzulegen. Gestern war es ja auch eine lange Tour. Ich hoffe , es geht euch gut. Und du ,Monique ,hattest einen schönen Geburtstag. Ich wünsche euch noch einen schönen Tag. 😀

Margret 2018-08-31 08:49:51

Een van de weinige dagen rust in 70 dagen Het mocht wel eens. Als al die nieuwe vrienden gelijk maar Erica komen loopt het vol. zoveel mensen die jullie zomaar helpen. Jullie inspireren mij met jullie tocht.

Lidie 2018-08-31 09:13:38

Heerlijk, zo'n dag....komt je allen vast ten goede😉

Marjon en Luc 2018-08-31 09:19:09

Nice to meet you guys!!!

Raffaella 2018-08-31 10:04:50

Wat verstandig om jullie rust te pakken! En dan ook nog bij die aardige en verstandige mensen om jullie langer te laten blijven ook mede dankzij de regen. Knuf Marja

Marja 2018-08-31 12:55:56

jongens ik denk een hele goede keuze gemaakt, mag ook wel even echt geweldig toppers jullie drieën

akkie 2018-08-31 15:58:21

Heerlijk toch! Even een dag niks.

Evelien de Ruijter 2018-08-31 22:49:17

Hoi luitjes even een dagje bijtanken kan je alleen maar goed doen altijd maar doorgaan is niet goed.succes en bedankt voor de mooie kiekjes.

Annie Knol Kolthof 2018-09-02 09:39:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.