Dag 1: Op weg en langs Wildpark Schmidt

Nederland, Alphen aan den Rijn

Om 9:30 uur vertrekken we met 2 wagens vanuit Groenoord voor onze trip naar de Eifel, met als hoofddoel Phantasialand. Een trip die eerder door Wendy en Taoufik was aangeboden voor Kerst. Taoufik is naar Marokko voor het huwelijk van zijn jonste zus., dus we gaan met zijn vijven, Ayoub, Aya, mama Wendy, oma Trudie en Opa Bert.
Na 1,5 uur rijden een koffiestop met lekkers bij La Place in Nederweert. Daarna snel door, want vandaag staat een bezoek aan Wildpark Schmidt in de gelijknamige plaats op het programma.
Het blijkt een leuk park te zijn en als we een broodje eten zitten we gelijk goed voor de vogelshow met o.a. de vogels Maria en Walter. Daarna ene rondgang door het best grote park gemaakt. Langs sommige dieren die achter omheining staan (zoals de altijd geliefde konijntjes, maar ook door een wildgebied waar de herten vrij rondlopen. Heel leuk.
We houden het dan ook tot sluitingstijd vol en rijden de laatste 40 kilometer over de bochtige Eifel-wegen naar ons verblijf voor de komende dagen, Landhaus Schnorrenberg. Een fraaie accomodatie. Eigen slaapkamer voor de kids en gezellige woonkamer.
Na het nuttigen van de door oma gemaakte macaroni gaan we gezellig een spelletje doen. Zo vliegt de avond voorbij. En het is bijtijds slapen want morgen is het ook weer bijtijds opstaan.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.