Dag 4: Nog een rondje en vertrek

Nederland, Terschelling

Vandaag gaat om 17:00 uur de boot weer terug naar het vaste land. We gaan vandaag dan ook eerst nog even een onontdekt stukje Terschelling opzoeken en fietsen via Formerum naar de noordkust bij Kaap Hoorn. Het is nog heerlijk zonnig en bij Kaap Hoorn is het dan ook genieten bij het duinterras.

We rijden door naar het strand voor de lunch bij de Zandzeebar in Midsland aan Zee. Daarna moeten we echt terug naar West Terschelling om uit te checken, fietsen in te leveren en zorgen dat we op tijd bij de boot zijn. En dat lukt. Inmiddels is er een flinke koude wind opgestoken en is het op de boot te koud geworden om op het dek te verblijven. We nemen aan boord dan ook maar de tijd voor het avondeten, zodat we vanuit Harlingen snel naar huis kunnen rijden.

Weer een mooie herinnering erbij.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.