Verjaardagsfeest in Ahrweiler

Duitsland, Stadtkyll

Om 00:00 uur eerst verrast met lekkerij wijnen, een proost en zingen voor Bert zijn 69ste verjaardag.

Na het ontwaken een luie en rustige start van de dag. Koffie met gebak in het huisje. De bedoeling was om te rijden naar Monschau om het verjaardagsfeest voort te zetten, maar het weer daar lijkt hopeloos. Uiteindelijk dus maar naar Ahrweiler gegaan. De rit daarheen was niet beter. Regen, mist, veel Umleitungen en als kers op de taart een flitsende camera wegens te hard rijden bij de Umleitung :-((

Aangekomen in Ahrweiler is het droog geworden en de temperatuur ook boven de 10 graden. Nog niets voor april, maar beter dan eerder op de dag. We slenteren eerst wat door het dorp en maken dan nog een wandeling bergop langs de wijngaarden. Helaas Relive te laat aangezet, dus de impressie is pas later gestart, maar te zien op https://www.relive.cc/view/vXvLPQeDy7v

Maar gehele wandeling op komoot te zien: https://www.komoot.com/nl-nl/tour/1083041863

Na de wandeling gaan we voor een vroeg verjaardagsdiner naar Restaurant Niederhutklause 2.0. Heerlijk eten, goede bediening en prettige prijs. https://www.niederhutklause.de/ Het restaurant heeft de toevoeging 2.0 omdat het eerste restaurant door de overstromingen in de zomer van 2021 totaal vernietigd is.

Na het diner eerst nog even langs de plaatselijke konditorei voor een hapje in de avond en dan rijden we door de Eifel weer naar ons huisje in Stadtkyll voor de laatste etappe van de party, de drank :-).

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.