Dag 2: Uitpakken en vuurwerk bij de Niagara Falls.

Canada, Toronto

Vandaag eerst de camper ophalen bij de CanaDream dealer aan de Evans Avenue in Toronto. Dat verloopt allemaal heel soepel en snel zijn we dan ook al weer op weg. Aangezien w niet met boodschappen de grens over willen gaan we direct richting de Canada-USA grens bij Niagara. De grens geeft een half uur vertraging en dat valt alleszins mee. Over de Rainbow Bridge gaan we eerst naar de Walmart om inkopen te doen. Zoals gebruikelijk, de stoeltjes, drank, eten en de BBQ.
Daarna eerst ons plekje opzoeken op het Four Mile Creek State Park. Daar moeten we voor 5 uur zijn en dat lukt. Even vlot bekeken waar we precies onze site hebben en dan weer door naar de Niagara Falls. Na het bewonderen van de watervallen nemen we een hapje en een drankje op de parkeerplaats. Daar nemen we ook rustig de tijd om de boodschappen en koffers verder uit te pakken en de camper in te richten.

Als het donker is geworden start het vuurwerk boven de watervallen. Een prachtig en oorverdovend festijn.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.