Las Vegas en Lake Mead

Verenigde Staten, Boulder City en Lake Mead

Uiteraard vroeg wakker en naar de Strip gelopen, een bakje koffie, wat op en neer gegaan en snel weer terug naar het hotel. Om 12 uur werden we immers richting RV station aan de Boulder Blvd. We werden door een vriendelijke dame opgehaald en gingen langs Circus Circus hotel om wat extra reizigers op te halen. Daarn nog een kwartiertje naar de Moturis/Sunshine lokatie.
Daar duurde het heel lang, pas rond half vier gingen we op weg met onze Sunshine RV CS30 https://www.youtube.com/watch?v=J5BOs5uIScc
Uiteraard was de eerste stop de Walmart (ook aan Boulder Hwy gelegen) en hebben we de eerste bevoorrading verzorgd. Het was al bijna donker toen we aankwamen bij onze campground aan Lake Mead, Boulder Beach campground. De reservering was niet helemaal goed gegaan, maar er was gelukkig wel een plekje vrij.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.