Dag 18: Een rustige dag in Montana

Verenigde Staten, Three Forks

Vandaag staat er een kleine route op het programma dus we doen rustig aan. Eerst lekker van het zonnetje genieten bij de camper met een bakkie koffie en de visite. We zitten op de Missouri Headwaters State Park nabij Three Forks.
Three Forks is een stad in Montana en bevindt zich in het stroomgebied van de rivieren de Missouri en de Mississippi - en wordt historisch gezien beschouwd als de geboorteplaats of het begin van de rivier de Missouri. De stad Three Forks is zo genoemd omdat het geografisch dicht bij het punt ligt, in het nabijgelegen Missouri Headwaters State Park , waar de Jefferson , Madison en Gallatin Rivers samenkomen om de Missouri River te vormen gaan we wat rondstruinen en komen nog wat fraaie beelden en vogels tegen.

Rond de middag zetten we koers naar het noorden en gaan dan tot Helena over de zeer rustige, en soms hobbelige, county en state roads naar de Walmart om wat boodschappen te doen. Het is daarna nog een klein stukje verder en vinden uiteindelijk onze campground.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.