Yuma naar Lost Dutchman State Park

Verenigde Staten, Arizona Deserts

Vandaag gaan we door de zuidelijke woestijnen in Arizona van Yuma naar Phoenix. Het is een lange rit en niet de meest spannende, maar qua landschap is er toch voldoende te zien.
De bedoeling is om in de middag Rawhide Western Town in Chandler, net onder Phoenix, te bezoeken. Helaas blijkt het op deze dag pas in de avond open te gaan. Helaas, daar willen we niet op wachten.

Eerder dan gepland komen we dus aan bij de Lost Dutchman State Park, zo'n 30 km ten oosten van Phoenix, https://youtu.be/5kA33brCOc8
Het State Park ligt aan de voet van de Superstition Mountain.

Het state Park ligt in Apache Junction, een plaats waar we ook al eerder in april 2011 verbleven https://youtu.be/Dg5w5j5WiY8

Na onze camping site op het park opgezocht te hebben geeft dit ons de gelegenheid om aan het eind van de middag een leuke hike te maken over het park. Zodra de zon weg is daalt ook hier de temperatuur snel. daarom maar snel een kampvuurtje gemaakt.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.