Dag 12: Van Nashville naar Memphis

Verenigde Staten, Nashville

Het is alweer tijd om Nashville achter ons te laten. Wat een fantastische stad. Het ademt overal muziek , en met name country. We vertrekken en gaan te noorden langs de stad via de I-40 richting Memphis. We stoppen de nodige keren, soms kort, maar ook soms met een heel verhaal. Zoals bij de rest area Jackson North. Hier ontmoeten wij George, die ons uitgebreid vertelt over zijn kerkgemeenschap en zijn zangtalenten. Hij zingt ook voor de kerk en heeft zelfs een CD opgenomen waarvan de opbrengsten voor de kerk zijn. Om zijn zangtalenten te bewijzen is George niet beroerd om ter plekke een prachtige a capella solo te verzorgen. Hij vertelt dat zijn stem ergens tussen Lionel Ritchie en Elvis ligt, maar dat durven we toch te betwijfelen. Uiteraard kopen we een CD van hem om de kerk te steunen. We krijgen er een handtekening, een lach en een “God Bless You” bij. En dat alles voor 10 dollar.

We rijden door naar Memphis en aangezien het al later op de middag is gaan we direct door naar de KOA in Marion/Memphis West. Dat is net over de Missisissippi River in Arkansas. Toevallig treffen we daar ook weer onze buren van de KOA Nashville aan. Het is fijn dat de KOA veel folders heeft over Memphis en wat er te doen is. In het avondzonnetje gaan we dan eens rustig het programma voor de volgende dag samenstellen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.