Amsterdam - Las Vegas

Verenigde Staten, Las Vegas

Door Wendy naar Schiphol gebracht. Na de nodige Airport shopping rond het middaguur het vliegtuig van Delta Air in. Vlucht DL137 vertrok om 13:30 uur richting Detroit waar we tegen 4 uur aan kwamen. De doortocht bij de douane ging met nieuwe self-check systemen erg vlot. Snel moesten we weer naar de gate want vlucht DL1217 naar Las Vegas vertrok om 17:30 uur. Een vlucht van 3,5 uur dieeeuwig leek te duren doordat Bert in het eerste deel verkouden was geworde en nagenoeg de hele vlucht naar Las Vegas zat te niezen, proesten en snuiten. Rond 7 uur Vegas time landen we op McCarren International Airport. Ook hier ging de afhandeling zeer vlot en waren we snel in de taxi naar ons hotel, Mardi Grass Inn, 3500 Paradise Road.

In het nabijgelegen McDonalds daarna even een echte Amerikaanse hap genomen en zoals altijd de eerste dag in de States vroeg in bed. Het was een lange dag, hatchie....

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.