Dag 1: De overtocht

Nederland, Alphen aan den Rijn

Begin van de middag gaat de boot naar Terschelling. We rijden rustig achter de spits aan en parkeren onze wagen in de garage op de Wandelpromenade. Het is heerlijk weer en we hebben nog tijd om lekker op een terrasje wat te eten alvorens aan boord van de boot te gaan.
Door het fraaie weer zijn er veel boten op de wadden en we genieten van het fraaie uitzicht. Helaas zien we geen zeehonden, daarvoor is vermoedelijk het water nog te hoog waar we varen en zijn we te ver van de zandbanken verwijderd.

Na aankomst op West Terschelling is het een kort stukje lopen naar ons overnachtingsadres, hotel Oepkes. Na het inchecken direct maar even de gereserveerde fietsen ophalen, prima ebikes.


Uiteraard daarna tijd om het dorp wat te verkennen. Het festival, de Western Terschelling, begint op vrijdagmiddag en het is dan ook nog redelijk uitgestorven. Maar op een terras is het altijd goed toeven.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.