Dag 18: Secluded Valley

Verenigde Staten, North Carolina

Vandaag nemen we dan echt afscheid van de Smokies, zoals de lokale bevolking het Great Smoky Mountains National Park noemen. Eigenlijk hadden we in de plannen staan om nabij Asheville een campground te zoeken, maar die blijken door festivals en graduation parties allemaal vol te zitten. Dat zit er dus niet in, We rijden daarom door  het Cherokee National Forest en vinden nabij Sprude Pines een leuke campground, de Secluded Valley.

Terwijl we de was doen stroomt het pijpenstelen, oftewel It's Raining Cats and Dogs :-) Onder de afdak van het Camphouse is het wel fraai om wat foto;s van het meertje te maken.

Als het droog is geworden gaan we voor een korte hike de heuvels in door het bos, op zoek naar herten die er volgens de camphost volop zitten. Helaas treffen wij er geen en is het weer van dien aard dat we weer snel terug gaan naar de camper.

Sommige oudjes op de campground hebben gevoel voor humor .....

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.