Dag 21: Safari in Virginia

Verenigde Staten, Natural Bridge

Het plan was om naar de plaatselijke zoo te gaan, echter recensies daarover waren op het internet dusdanig dat we besloten voor de Virginia Safari te kiezen, minder dan 1 mijl van de KOA. Geen verkeerde keus.
In de Safari kun je dieren zien rennen en stoeien op het 180 hectare grote terrein. De dieren kunnen vrij rondlopen! Met de wagen rij je drie mijl over grindweg en kan je de dieren voeren. Bij binnenkomst krijgen we immers gelijk 2 bakken met dierenvoer in de wagen geduwd. Lama’s, bizons, rendieren, allerlei herten, giraf, neushoorn en zebra’s te bewonderen. We gaan 2 keer rond en dan nog even in de safari Village rondlopen. Daar zijn nog tijgers, schildpadden en wat ander klein grut te bewonderen.
En dat alles in de prachtige en natuurlijke omgeving van de Blue Ridge Mountains in de Shenandoah Valley.

In de middag eerst voor de lunch naar het Waffelhouse. Daarna gaan we de Blue Ridge Parkway weer op naar het noorden voor ons nieuwe overnachtingsadres in Montebello.

Er valt weinig buiten te genieten, want het is een ijskoude dag. Soms laat de zon zich even zien, maar met 12 graden en straffe wind valt het vies tegen.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.