Dag 6: Vluchten voor de regen

Verenigde Staten, Reston

Vandaag laten we het drukke gebied dat reikt van New York, via Philadelphia en Baltimore tot aan Washington DC achter ons, en voert de route ons langs het historisch Fredericksburg richting de natuurgebieden van Virginia.
Het heeft vanaf gisterenavond dat we uit Washington de campground opreden onophoudelijk geregend en dat doet het op deze dag weer vandaag tot ver in de middag. Helaas moeten we daardoor het bezoek aan de battlefields van Fredericksburg overslaan. Nabij Richmond gaan we daarom maar een voor ons traditionele bezoek aan BassPro. Het blijft een evenement op die winkel te bezoeken.
Er worden in de omgeving van Frederocksburg en Richmond nog zware regenstormen en flush floods verwacht. Daarom besluiten we een campground zuidelijker te zoeken en vinden die in het Twin Lakes state park. Een heel aangename verrassing en het weer is ook prima geworden. Daar het inmiddels ook flink warmer is geworden geeft de hoge luchtvochtigheid wat nevel/mist in de bossen. Dit geeft echter een prachtig decor voor foto’s van een van de Twin Lakes.
In de avond een kampvuur gemaakt en nog lang buiten kunnen zitten. Van een paar andere campers (vader en zoon) kregen we nog een voorraadje firewood.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.