Dag 4: Via Baltimore naar Lake Fairfax

Verenigde Staten, North East

Vandaag een langere rit en onderweg een stop aan de Inner Harbor in Baltimore.
De Inner Harbor is een historische zeehaven, toeristische attractie en symbool van de stad Baltimore, Maryland. Het Urban Land Institute beschreef het in 2009 als "het model voor de herontwikkeling van water aan de waterkant" over de hele wereld. [1] De Inner Harbor bevindt zich aan de monding van Jones Falls en vormt de brede en korte noordwestelijke aftakking van de Patapsco. Rivier. Het district omvat elk water ten westen van een lijn getrokken tussen de voet van President Street en het American Visionary Art Museum.

De naam "Inner Harbor" wordt niet alleen voor het water gebruikt, maar ook voor de omgeving van de stad, met benaderde straatgrenzen van President Street in het oosten, Lombard Street in het noorden, Greene Street in het westen en Key Highway op de zuiden. De haven ligt op loopafstand van Camden Yards en het M & T Bank Stadium. Een watertaxi verbindt passagiers naar Fells Point, Canton en Fort McHenry.

Het is heerlijk hier rond te kuieren en we genieten nog van een lekkere lunch bij P.F. Chang's Chinese Restaurant.

We gaan weer door en over de Potomac River rijden we via Great Falls (die verborgen blijven achter de bosschages) naar onze campsite bij Lake Fairfax Park. Een heel groot gebied waar het behoorlijk rustig is. Het seizoen is hier duidelijk nog niet begonnen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.